default logo

Als u op zoek bent naar een inboedelverzekering dan bent u hier aan het juiste adres. Waarom ?? Wij bieden u hier het grootste assortiment aan voor inboedelverzekeringen. U weet het misschien nog niet maar er zijn heel veel aanbieders die een verzekering voor uw inboedel aanbieden. Om alles goed overzichtelijk te weergeven wat en bij wie de verzekering kost. Hebben wij een speciale module ontwikkeld. In deze module kunt u alle informatie vinden over de beste verzekeringen tegen de laagste tarieven. Als u nu een verzekering wilt aanvragen, dan kunnen wij u deze direct aanbieden. Het aanvragen van een verzekering voor bijvoorbeeld uw inboedel is bij ons zo geregeld.

Bij het aanvragen van een inboedelverzekering moet u een waarde gaan opgeven. U kunt natuurlijk in eerste instantie zelf een schatting maken. Maar dit neemt wel risico;s met zich mee. Op het moment dat er schade is, een expert komt uw inboedel bekijken dan kan het zijn dat deze de inboedel hoger inschat. Op dat moment bent u onderverzekerd, dit zorgt ervoor dat u niet de schade volledig uitgekeerd krijgt. Het is dit geval handiger om een inboedelwaardemeter in te vullen. Deze hebben wij verwerkt in onze module. Als u de waardemeter invult voor uw verzekering dan geniet u garantie tegen onderverzekering. Als u dan schade oploopt zal u geen problemen ondervinden met de hoogte van de schadeuitkering. Een andere optie is om te kiezen voor een verzekeraar die met vaste waardes werkt. Deze waardes voor de inboedelpolis zijn vaak zo hoog dat u hier niet overeen komt.

Bij het afsluiten van een inboedelverzekering moet u ook een keuze gaan maken wat voor dekking u wilt. Gangbare dekkingen zijn: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid. Wat raden u aan om altijd te kiezen voor de meest uitgebreide dekking. U voorkomt hiermee dat bepaalde schades niet uitgekeerd worde. Het verschil tussen de dekkingen zijn vaak nihil.

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade die men aan de inboedel (of: huisraad) op kan lopen. Een inboedelpolis is een schadeverzekering en wordt ingedeeld onder de brandverzekeringen. Tussen deze verzekeringen van de diverse verzekeraars bestaan inhoudelijke verschillen. Deze verschillen zijn vaak klein, zodat het goed mogelijk is een algemene omschrijving van een verzekering voor uw inboedel te geven. Bij de inboedelverzekering wordt de nieuwwaarde verzekerd. Alleen voor zaken waarvan de waarde nog boven de 40% van de nieuwwaarde ligt wordt de nieuwwaarde uitgekeerd. Van veel zaken zoals elektronische apparatuur is de waarde al na enkele jaren gedaald beneden de 40% van de nieuwwaarde. Van verzekering tegen nieuwwaarde is dus vaak geen sprake.

zoek groenDirect vergelijken

Wilt u gegarandeerd direct geld besparen op de huidige of nieuwe inboedelverzekering? Wij vergelijken bijna alle inboedelverzekeringen op de markt. In één simpele stap kunt u dan direct uw voordeel berekenen.

 

direct vergelijken groen

 

 

muis groenOnline afsluiten

Na het doorlopen van de stappen in de berekeningsmodule kunt u direct online uw nieuwe inboedelverzekering afsluiten. In de meeste gevallen heeft u, tevens in het weekend, direct dekking.

 

overzicht-verzekeraars