default logo

inboedelverzekering afsluiten

Vroeger moest u als u voor een inboedelverzekering afsluiten, naar de bank of naar iemand anders gaan. U moest dan naar de verzekeraar of naar bijvoorbeeld een tussenpersoon op de hoek van de straat. Als u een geval apart was, moet eerst voordat u een inboedelverzekering kon afsluiten iemand langs laten komen en deze ging dan alles een voor een noteren en achteraf werd dan bepaald door de verzekeraar of bank of deze de  kon accepteren. Er werd dan een premie voorgeschoteld en deze werd dan ook gelijk geaccepteerd door de klant.

Als u nu een inboedelverzekering wilt afsluiten dan gaat dat nu heel anders. U vult een paar gegevens in, op het internet en 2 tellen later ziet u een enorm overzicht van verzekeraars waar u de inboedelverzekering afsluiten kunt doen. In een aantal jaar is deze ontwikkeling enorm toegenomen. Mede door het feit dat de klant zelf wilde zien wat en bij wie die wat zou gaan betalen is deze vorm enorm toegenomen. Het is nog wel steeds zo als u een vreemde eend in de bijt bent. Dan moet u er rekening mee houden dat de verzekeraar nog steeds bij u langs wilt komen om uw inboedelverzekering af te sluiten.

De inboedelverzekering afsluiten gaat voor u zeker geen probleem vormen. Nadat wij u goed overzichtelijk hebben laten zien bij wie wat kost kunt u zelf de keuze maken om deze verzekering aan te vragen. Indien u hiervoor gaat kiezen kunt u het aanvragen van de verzekering heel snel via onze website regelen. Gegevens in te vullen en een keuze maken of u de polis per email of per post wilt ontvangen. Heeft u een keuze gemaakt om na het afsluiten van de inboedelverzekering de polis per email te ontvangen dan zult u de polis direct per email ontvangen. Komt de polis per post dan is het een kwestie van een aantal dagen dan ligt hij bij u op de deurmat.

Een inboedelverzekering is aan te raden direct zodra u een huurhuis of koophuis gaat betreden. Ook bent u aan het klussen. Er staan altijd spullen in uw huis staan die gestolen kunnen worden. Als u direct een inboedelverzekering afsluiten regelt hoeft u zicht hier geen zorgen om te maken. Vaak gebruikt u bij het betreden van een ander huis spullen van anderen. Hoe vervelend is het dan wel niet als deze spullen gestolen worden. Heel vervelend. Daarom raden wij aan direct het risico te voorkomen door een inboedelverzekering bij ons af te gaan sluiten.

zoek groenDirect vergelijken

Wilt u gegarandeerd direct geld besparen op de huidige of nieuwe inboedelverzekering? Wij vergelijken bijna alle inboedelverzekeringen op de markt. In één simpele stap kunt u dan direct uw voordeel berekenen.

 

direct vergelijken groen

 

 

muis groenOnline afsluiten

Na het doorlopen van de stappen in de berekeningsmodule kunt u direct online uw nieuwe inboedelverzekering afsluiten. In de meeste gevallen heeft u, tevens in het weekend, direct dekking.

overzicht-verzekeraars